به گزارش روزنامه ی نیویورک تایمز، سالانه ۱۵۰ نفر در فرانسه مسلمان می شوند. برای وارد شدن این افراد به اسلام در مسجد صحابه واقع در کریتای در حومه ی شهر پاریس، مراسمی گرفته می شود. هم اکنون این مسجد، نماد وجود اسلامِ در حال رشد، در این کشور است.روزنامه نیویورک تایمز این را اضافه […]

به گزارش روزنامه ی نیویورک تایمز، سالانه ۱۵۰ نفر در فرانسه مسلمان می شوند. برای وارد شدن این افراد به اسلام در مسجد صحابه واقع در کریتای در حومه ی شهر پاریس، مراسمی گرفته می شود. هم اکنون این مسجد، نماد وجود اسلامِ در حال رشد، در این کشور است.
روزنامه نیویورک تایمز این را اضافه می کند بین کسانی که برای نماز جمعه وارد مسجد می شوند جوانان بسیاری وجود دارند که پیش تر کاتولیک بوده اند؛ آن ها لباس های بلند می پوشند و کلاه نماز بر سر می گذارند.
در این گزارش آمده تعداد هدایت یافتگان به اسلام طی ۲۵ سال گذشته چند برابر شده است. به گفته ی برخی کارشناسان- که این روزنامه هویتشان را مشخص نکرده – تعداد مسلمانان در کشور فرانسه در حال افزایش است؛ کشوری که دیدگاه حکومت و افکار عمومی خود را در مورد اسلام ” زمخت و گاهی خصمانه” ترسیم کرده است.
این روزنامه به این نکته اشاره کرده است که مسئولین مبازه با تروریسم در فرانسه سال ها هشدار می دادند این تازه مسلمانان “عنصری حیاتی در خطر تروریسمی هستند که اروپا را تهدید می کند چرا که گذرنامه غربی دارند و خود را به عموم مردم نشان نمی دهند”
در ماه اکتبر گذشته، پلیس فرانسه، برای مبارزه با تروریسم یک سری حملات در سراسر این کشور انجام داد. در این حملات ۱۲ نفر دستگیر شدند که در بین آن ها سه تبعه ی فرانسوی تازه مسلمان شده به چشم می خوردند.
دیدیه لسکی، سرپرست امور دینی وزارت داخلی در زمان نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور سابق، گفت: این تازه مسلمانان، باید خود را به تلاش اندازند تا به عنوان مسلمان مقبول شوند، به همین دلیل بیش تر از دیگران میل به افراط گرایی دارند.
به گفته ی نیویورک تایمز به نقل از گزارش هایی خبری در فرانسه، نگرانی هایی جدی وجود دارد، چرا که زندان های فرانسه، زمین حاصل خیزی برای هدایت به اسلام و پس از آن(به ادعای آنان) افراط گرایی اسلامی شده است. گمان بر این است که حداقل یک سوم زندانیان را مسلمانان متدین تشکیل می دهند.
در میان مسلمانان فرانسوی که تخمین زده می شود شش میلیون نفر باشند، ۱۰۰ هزار نفر پیرو ادیان دیگر بودند. البته انجمن های اسلامی می گویند این افراد بیش از ۲۰۰ هزار نفر هستند.
در واقع فرانسه که خود را به عنوان دولتی سکولار طبقه بندی می کند، آمارهایی رسمی از تعداد عناصر انسانی و عقیدتی ندارد.
منبع :تابش به نقل از الجزیرة نت