امام جمعه روستای خیرآباد در سخان مراسم نماز جمعه این هفته با اشاره به دهم محروم، روز عاشورا و شهادت امام حسین ـ رضی الله عنه ـ در این روز،  محبت اهل بیت رسول الله (ص) را جزء امور اعتقادی و لا ینفک اهل سنت دانست و با اشاره به حدیثی که حضرت ابوهریره ـ […]

امام جمعه روستای خیرآباد در سخان مراسم نماز جمعه این هفته با اشاره به دهم محروم، روز عاشورا و شهادت امام حسین ـ رضی الله عنه ـ در این روز،  محبت اهل بیت رسول الله (ص) را جزء امور اعتقادی و لا ینفک اهل سنت دانست و با اشاره به حدیثی که حضرت ابوهریره ـ رضی الله عنه ـ از رسول خدا ـ صلی الله علیه و سلم ـ نقل می کنند، فرمود: رسول الله (ص) می فرماید: هر کس حسن و حسین را دوست بدارد من را دوست داشته است و هر کس با آنان دشمنی ورزد با من دشمنی کرده است.در روایتی دیگر آمده است که پیامبر(ص) دست امام حسین را گرفته بالا برد و دهان مبارکش را بوسید.

امام جمعه خیرآباد با اشاره به زندگی امام حسین گفت:اسم ایشان حسین و کنیه اش ابی عبدالله می باشد که بعد از شهادت ملقب به سیدالشهداء شد.امام حسین در 5 شعبان سال 4 هجری دیده به جهان گشود و در کربلا و محرم سال 61 هـ . ق جام شهادت را نوشید.
حضرت حسن و حسین به صورت مستقیم زیر نظر و تربیت رسول خدا رشد نمودند و بعد از وفات آنحضرت، فاطمه و علی رضی الله عنهما به خوبی نقش پدر و مادری را برایشان ایفا کردند. و نتیجه این تربیت ربانی آن شد که خصائل اخلاقی زیادی در وجود این بزرگوارن بود، از جمله عزت نفس، حق گویی، جوانمردی، وفای به عهد، تواضع، سخاوت و …
مولوی شیخ جامی در رابطه با عبادت اما حسین فرمود: حضرت عبدالله ابن زبیر ـ رضی الله عنه ـ نقل می کند که من با حضرت حسین ـ رضی الله عنه ـ در سفر و حضر(اقامت) همراه بودم، وی در شب ها قیام می نمود و روزها را برای خدا روزه می گرفت.حضرت مصعب بن  عمیر می فرماید: حسین هنگام جهاد در راه خدا شجاعت وصف ناپذیری داشت.
اقبال می فرماید: رمز قرآن از حسین آموختیم            ز آتش او شعله ها اندوختیم
امام جمعه خیرآباد با اشاره به واقعه شهات حضرت حسین فرمود: مردم کوفه از امام حسین ـ رضی الله عنه ـ دعوت نمودند تا به کوفه برود تا آنان با وی بیعت نمایند، اما بعد از حرکت امام حسین، آنان عهد خود را شکستند و سفیر امام (مسلم بن عقیل) را به شهادت رساندند و چون خبر به امام ـ رضی الله عنه ـ  رسید، تصمیم گرفت برگردد، اما لشکریان یزید به امام می گویند یا باید بیعت نمایی و یا باید کشته شوی! و این بود که امام حسین به خاطر جوانمردی ای که داشت فرمود: مگر شما من را از شهادت می ترسانید؟ بخدا قسم من مرگ را خوشبختی و زندگی زیر پرچم ظالم را خواری و ذلت می دانم و پا به میدان نهاده در کمال شهامت و شجاعت جام شهادت را نوشید.
در تاریخ می آید که در شب عاشورا امام حسین همراهان خود را جمع کرد و گفت: شما برگردید، اینها قصد جان من را کرده اند. اما تمام همراهان با امام ایستادند و با شهامت جنگیدند و جام شهادت نوشیدند.
وقتی که امام حسین یقین کرد که لشکریان یزید او را شهید خواهند کرد، خواهرش زینب کبری را صدا زد و در حالی که خواهرش گریه می کرد فرمود: ای خواهرم! بعد از مرگ من گریبان پاره نکن و به گونه هایت نزن و صبر پیشه کن .
بلاخره آن فاجعه غم انگیز رخ داد و امام حسین با یاران با وفایش و ازجمله برادرانش ابوبکربن علی، عمربن علی و عثمان بن بن علی، و فرزندان برادرش عمربن حسن و ابوبکر بن حسن و ….  جام شهادت نوشید.