ایشان خطاب به اولیای دانشآموزان فرمودند: توصیهئی که به اولیای حفاظ دارم این است که توجه ویژهای به نگهداری حفظ توسط فرزندان داشته باشند و به اینکه فرزندان شان حافظ شدهاند بسنده نکنند و آنان را در امر ادامه تحصیل علوم دینی تشویق و حمایت کنند.
انواروب| صبح دیروز یکشنبه (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) طی مراسمی در مسجد جامع خیرآباد و با حضور اولیای طلاب و اساتید حوزه، از ۲۳ تن از حفاظی که موفق به حفظ کلام الله مجید در شعبه حفظ حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد شدند، تقدیر به عمل آمد.
🔸به گزارش انواروب مهمان جلسه مولانا عبدالحکیم عثمانی، استاد برجستۀ حوزۀ علمیۀ دارالعلوم زاهدان بودند.
ایشان در ابتدای سخنان خود فرمودند: در کلام خدا بشارتهای زیادی بر ماندگاری حق و دین اسلام وجود دارد. در جاهای زیادی قرآن تصریح دارد که خداوند علیرغم میل مشرکان و کافران، دین خود را فراگیر میکند.
ایشان افزودند: آنچه در احادیث از فتنههای آخرالزمان آمده است، نسبت به مژدههای گسترش حق و حاکمیت دین مقطعی و کم است.
مولانا عثمانی بیان داشتند: عموم بشارتهای دین در شرائط سخت آمده است. مثل روزگاران مکی که پیامبر صلی الله علیه و سلم و صحابه رضی الله عنهم سختترین مشکلات را تجربه میکردند، آیات بشارت نازل و احادیث بشارت بیان میشد. مثل روز خندق که پیامبر صلی الله علیه و سلم در بدترین شرائط میفرمود که گنجهای کسری و قیصر دست شما قرار میگیرد. در سفر هجرت و غار ثور و زمانی سراقه به دنبالشان میآید، آنوقت پیامبر صلی الله علیه و سلم بشارت پوشیدن النگوی کسری را به او میدهد. همواره سنت خدا و پیامبر این بوده است که مردم را بشارت بدهند.
از حضرت عمروبنعاصر رضی الله عنه پرسیدند که کدام پایتخت زودتر فتح میشود: قسطنطنیه یا رُم. فرمود: «از پیامبر صلی الله علیه و سلم همین سوال پرسیده شد و فرموند: قسطنطنیه.» این شهر قرنها بعد از زمان پیامبر صلی الله علیه و سلم و در زمان عثمانیها فتح شد و ما باور داریم که رم و اروپا هم روزی توسط مسلمانان فتح میشود و در حلقه اسلام در خواهند آمد.
سنت خداوند این است که بعد از مشکلات و خفقان و شرایط سخت و زمانی که مسلمانان دعا کنند، نصرت الهی میآید. در جنگ احزاب هم بعد از شرایط سخت امداد غیبی الله آمد.
محمد قطب سه واقعه را به عنوان فریادهای ماندگار و سرنوشت ساز در تاریخ اسلام ذکر میکند:
اول: فریاد حضرت ابوبکر رضی الله عنه که در مقابل مانعین زکات فرمود: «أینقص الدین و أنا حي» من زنده باشم و در دین نقصان بیاید؟
دوم: قیام سلطان صلاح الدین برای رهایی قدس از دست صلیبیان
سوم: فریاد سلطان سیف الدین قطز در «عین جالوت» و شکست مغولان که باعث شد افسانه شکست ناپذیری مغولان از بین برود.
و ما خوش بین هستیم که آینده در قلمرو اسلام است.
استاد برجسته دارالعلوم زاهدان بیان داشتند: امروز ما برای جشن حافظان قرآن جمع شدهایم و این هم در راستای تحقق وعدۀ الهی برای حفظ دین و قرآن است.
🔸 در ادامه مولانا عبدالمجید رجبعلیزاده مدیر حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد در سخنانی کوتاه ضمن تشکر از مهمانان و اولیای حفاظ بیان داشتند: ناشکری بزرگی کرده است کسی که قرآن را دارد و به چیز دیگری غبطه میخورد و احساس کمبود میکند.
ایشان خطاب به اولیای دانشآموزان فرمودند: توصیهئی که به اولیای حفاظ دارم این است که توجه ویژهای به نگهداری حفظ توسط فرزندان داشته باشند و به اینکه فرزندان شان حافظ شدهاند بسنده نکنند و آنان را در امر ادامه تحصیل علوم دینی تشویق و حمایت کنند.
🔸 لازم به ذکر است سالانه بیش از ۶۰ نفر در شعبه حفظ انوارالعلوم مفتخر به حفظ قرآن کریم میشوند.