انوار وب: گروهی از چپگراهای اسراییلی که از رکود دیپلماتیک، تداوم اشغالگری و توسعه شهرک سازی رژیم خود نگران هستند حمایت خود را از طرح رسمیت شناختن فلسطین اعلام کردند.  به نقل از روزنامه صهیونیستی جرزالیم پست، انتظار می رود که طی هفته هاhی آتی، پارلمان اسپانیا همانند پارلمان انگلیس مسئله به رسمیت شناختن فلسطین […]

انوار وب: گروهی از چپگراهای اسراییلی که از رکود دیپلماتیک، تداوم اشغالگری و توسعه شهرک سازی رژیم خود نگران هستند حمایت خود را از طرح رسمیت شناختن فلسطین اعلام کردند.

 
به نقل از روزنامه صهیونیستی جرزالیم پست، انتظار می رود که طی هفته هاhی آتی، پارلمان اسپانیا همانند پارلمان انگلیس مسئله به رسمیت شناختن فلسطین را به رای بگذارد در همین حال گروهی از اشخاص چپگرای اسراییلی که از رکود دیپلماتیک، تداوم اشغالگری و توسعه شهرک سازی ها از سوی رژیم خود نگران هستند برنامه ریزی کرده اند تا با ارسال نامه ای از این اقدام حمایت کنند. “آلون لیل” دبیر کل سابق وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی و پروفسور “آمیرام گلدبلوم” بنیان گذار اسراییلی موسسه “صلح اکنون” از جمله حامیان این طرح هستند.

این اشخاص در بیانیه خود اظهار کرده اند در پی ارسال نامه ای حمایت آمیز از طرح به رسمیت شناختن فلسطین در پارلمان انگلیس، پیش از رای گیری در پارلمان اسپانیا نامه ای مشابه به پارلمان اسپانیا خواهند فرستاد که در آن حمایت خود را از طرح به رسمیت شناختن فلسطین اعلام خواهند کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است پیش نویس این نامه که به پارلمان اسپانیا فرستاده خواهد شد حاکی از این است که اسراییلی ها از رکود دیپلماتیک، تداوم اشغالگری و توسعه شهرک سازی ها از طرف رژیم خود نگران هستند، چراکه همه ی این موارد به درگیری با فلسطینیان ختم می شود و شانس دستیابی به توافق سازش را از بین می برد. کاملا واضح است که حیات و دوام اسراییل  به تاسیس کشور فلسطین وابسته است.

گفتنی است که پارلمان انگلیس با 274 رای موافق و 12 رای مخالف بصورت نمادین به طرح رسمیت شناختن فلسطین رای داد.

سوئد نیز پیش از انگلیس آمادگی خود را برای رسمیت شناختن فلسطین اعلام کرده بود. همچنین کشورهای ایرلند، کرواسی و فرانسه نیز از احتمال تصویب این طرح خبر داده اند.

اگرچه بیش از 134 کشور در جهان فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته اند اما اکثریت اروپای غربی و آمریکای شمالی از رسمیت شناختن فلسطین امتناع می کنند.

گفتنی است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 2012 به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین را به صورت بالفعل تایید کرد ولی با این حال، اتحادیه اروپا و بیشتر کشورهای اروپایی هنوز به صورت رسمی این مطلب را تایید نکرده اند. برخی کشورهای اروپایی از قبیل مجارستان، لهستان و اسلواکی نیز فلسطین را به رسمیت می شناسند ولی این امر به دوره قبل از پیوستن آنها به اتحادیه اروپا مربوط می شود.
منبع: قدس