روزنامه گاردین روز یکشنبه اول آبان با استناد به گفته‌های وکیل آقای رشدی گزارش داد که تبعات کامل ضربات چاقو به گردن، شکم و سینه این نویسنده قبلا مشخص نبود، اما به هر حال، خطر مرگ برطرف شده است.

انواروب|  سلمان رشدی، نویسنده کتاب «آیه‌های شیطانی»، در پی حمله فردی با چاقو به او در مرداد امسال، قدرت بینایی یک چشم خود را از دست داده و یک دست او نیز از کار افتاده است.

سلمان رشدی ۷۵ ساله قرار بود روز ۲۱ مرداد در مورد «آزادی در هنر» در یک موسسه آموزشی چاتاکوا در غرب ایالت نیویورک سخنرانی کند که هادی مطر جوان ۲۴ ساله به محل سخنرانی او هجوم برد و این نویسنده هندی‌تبار را با ضربات چاقو از ناحیه گردن و شکم مورد حمله قرار داد.

روزنامه گاردین روز یکشنبه اول آبان با استناد به گفته‌های وکیل آقای رشدی گزارش داد که تبعات کامل ضربات چاقو به گردن، شکم و سینه این نویسنده قبلا مشخص نبود، اما به هر حال، خطر مرگ برطرف شده است.

آندری وایلی در مصاحبه‌ای با روزنامه «ال‌پاییس» اسپانیا گفته است که حملات چاقو به سلمان رشدی تا چه میزان جدی و سرنوشت‌ساز بوده است: زخم‌های او التیام یافته، اما قدرت بینایی یک چشم خود را از دست داده است. او سه زخم جدی در ناحیه گردن داشت. یکی از دستانش نیز در پی قطع اعصاب بازو از کار افتاده است. او ۱۵ زخم چاقو در ناحیه گردن و شکم داشت.

آقای وایلی نگفت آیا سلمان رشدی هنوز در بیمارستان است یا نه، اما تصریح کرد مهم این است که این نویسنده زنده ماند.

سلمان رشدی از سال ۱۹۸۸ که بنیانگذار جمهوری اسلامی فتوای قتل او را به‌دلیل نوشتن کتاب «آیه‌های شیطانی» صادر کردند همواره در خفا زندگی کرده است.

هادی مطر به اقدام برای قتل از نوع دوم متهم شده است. او در صورت محکومیت در دادگاه به ۲۵ سال حبس محکوم می‌شود./ رسانه ها