مولوی علیرضا رسولی در سخنان مراسم نماز جمعه این هفته خیرآباد بعد از تلاوت آيات مباركه: «فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا * يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم ْمِدْرَارًا* وَيُمْدِدْكُم ْبِأَمْوَال ٍوَبَنِينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل ْلَكُمْ أَنْهَارًا» گفت: فقط خداوند است که بر هرکاری قادر است و هر چیز که در کائنات وجود […]
مولوی علیرضا رسولی در سخنان مراسم نماز جمعه این هفته خیرآباد بعد از تلاوت آيات مباركه: «فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا * يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم ْمِدْرَارًا* وَيُمْدِدْكُم ْبِأَمْوَال ٍوَبَنِينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل ْلَكُمْ أَنْهَارًا» گفت: فقط خداوند است که بر هرکاری قادر است و هر چیز که در کائنات وجود دارد در قدرت اوست و تنها حکم و دستور اوست که بر کائنات جاری می باشد و زمانی خواسته انسان عملی می شود که خداوند بخواهد،
چنانچه در روایتی آمده كه نبی رحمت ـ صلي الله عليه و سلم ـ خطاب به معاذبن جبل ـ رضي الله عنه ـ فرمودند: اگر تمام انسانها جمع شوند و بخواهند برای تو فایده ای برسانند تا زمانی که خداوند نخواهد، این كار امکان پذیر نیست و اگر بخواهند به تو ضرری برسانند، تا زمانی که خداوند نخواهد این نیز امکان پذیر نیست. لذا اختیار در دست خدا است. پس با این نگرش که همه چیز در دست خداوند است، انسان بنده مطیع و فرمانبردار خدا می شود.
خداوند در قرآن كريم مي فرمايد: در شان مؤمنين نیست كه اگر خدا و رسولش برای آنها چیزی را فیصله نمایند، آنها برای خود حق انتخاب و جای اظهار نظر قائل شوند.
مؤمن تسلیم فرمان خداوند است و هر چه خدا فرمان دهد، همان را جامه عمل می پوشاند و در تمام شئونات زندگي فرمان خدا را مدنظر قرار می دهد.
استاد حوزه انوارالعلوم خیرآباد افزود: انسان زيرك کسی هست که گوش به فرمان خداوند باشد و به دنبال راه گریز برای خودش نباشد،امروزه متاسفانه اينگونه شده است كه هر كس براي فرار از مسئولیت ها تلاش کند زیرک و زرنگ خوانده مي شود.
مولوي رسولي افزود: این ماه، ماه مهمانی خداوند است و دراین ماه، خداوند بطور خصوصی تمام اعمال و کارهای بندگان را بررسی می کند و می نگرد که هر کس چه چیزی را مدنظر قرار داده است.
نبی رحمت دو ماه قبل از رمضان دعا می کردند که بارالها، در ماه رجب و شعبان به ما برکت بده وما را به رمضان برسان.
افرا بسیاری بودند که رمضان گذشته بر سر سفره افطاری و سحری بودند ولی حضورِ در این رمضان را از دست دادند، چه بسا افرادي كه همين چند روز پیش بودند و اینك نیستند. لذا باید هر یک از من و شما قدر این لحظات و اوقات را بداند و نسبت به ارزش و جایگاه والای رمضان کم توجه و یا بی توجه نباشیم و به مثابه کودکی نباشیم که شئ با ارزشی را راحت از دست می دهد و قدر آن را نمی داند.متاسفانه بعضی از ما نسبت به ارزش رمضان به مثابه همان کودک هستیم، چنانچه بعضی ها امروزه و در همین ایام بخاطر مبلغ اندکی، ثواب و پاداش عظيم روزه را از دست می دهند، درحقیقت این افرد در مقابل کالای ناچیز دنیا آخرت را رها نموده و دنیا را بر دین ترجیح می دهند. به یقین این اشخاص محروم از رحمت الهی هستند.
در روایت آمده که رسول خدا ـ صلي الله عليه و سلم ـ بر پله های منبر بالا می رفتند و سه بار آمین گفتند، بعد از پایان خطبه ها، صحابه علت را جویا شدند. رسول خدا فرمودند: جبرئیل آمد و سه بد دعایی کرد و گفت آمین بگو . یکی از آنها این بود که هلاک و بدبخت شود کسی که رمضان را دریابد و موجبات رحمت و مغفرت خود را فراهم ننماید.
رمضان، ماه عبادت و تلاوت قرآن است، باید دراین ماه بازارها تعطیل باشند و همه متوجه الله باشيم و شب روز به عبادت بپردازيم و برای بدست آوردن فضیلت های این ماه، همه تن تلاش نمایيم و نگذاريم لحظه ای از این فرصت استثنایی را از دست بدهيم. و به هر رمضان به عنوان آخرین رمضان عمر خود نگاه کنيم.
اگر در این چند روز راه را اشتباه رفتیم هنوز فرصت داریم ما اكنون در اوایل ماه رمضان قرار داریم و فرصت کافی برای به خودآمدن و هشیار شدن هست ، سعی کنیم در محافل قرآنی و جلسات معنوی شرکت کنیم و تلاش كنيم با کثرت نماز و نوافل بالاخص تهجد و کثرت تلاوت قرآن و ذکر و استغفار و دعا توشه خوبی برای خودمان فراهم نماییم و در پي آن باشيم كه عیار و کیفیت اعمال خود را بالا ببریم.
بايد در این ماه با دادن صدقه زیاد بر اجر وپاداش خودمان بیفزائیم، در روایت آمده که رسول خدا ـ صلي الله عليه و سلم ـ در ماه رمضان به مانند باران بهاری بخشنده می شد.
در این ماه زیاد توبه کنیم و در این راه اول پشیمان شویم و از کرده های ناشایست خود دست بکشيم و در صدد جبران آنها برآیيم. و حقوق بندگان خدا و حقوق الله را بجا بیاوریم.