انواروب: مطالعات محققان در آمریکا نشان می دهد که اعتقادات مذهبی و دعا بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی بیماران تاثیر مثبت دارد و به درمان سرطان کمک می کند. به گزارش ایرنا از ساینس،محققان Wake Forest School of Medicine این اولین باری است که مجموعه ای از متاآنالیزها (meta-analyses) نقش مذهب و معنویت […]
انواروب: مطالعات محققان در آمریکا نشان می دهد که اعتقادات مذهبی و دعا بر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی بیماران تاثیر مثبت دارد و به درمان سرطان کمک می کند.
به گزارش ایرنا از ساینس،محققان Wake Forest School of Medicine این اولین باری است که مجموعه ای از متاآنالیزها (meta-analyses) نقش مذهب و معنویت را در بهبود بیماران مبتلا به سرطان بررسی می کند.
حدود 59 درصد از داوطلبان شرکت کننده آمریکایی در این مطالعه، صرف نظر از اینکه در مراسم مذهبی شرکت می کنند یا خیر، خود را مذهبی معرفی کرده اند. در ادامه این گزارش آمده است که اغلب بیماران مبتلا به سرطان، آرامش خود را در دعا و معنویت می دانند و 69 درصد این افراد برای سلامتی خود دعا می کنند.
این مطالعات نشان می دهد بیمارانی که اعتقادات مذهبی دارند و دعا می کنند، سلامت جسمی بهتری دارند و به راحتی قادر به انجام امور روزانه هستند و در مقابل، بیمارانی که ارتباطات معنوی خود را قطع می کنند، از نظر روانی پریشان می شوند.
محققان بر این باورند که توکل به خداوند بزرگ، به زندگی این بیماران معنا می دهد و با اتصال به این منبع بیکران، مراحل درمان را با هدف بیشتری دنبال می کنند.
این محققان می گویند مطالعات نشان می دهد که ارتباط با خدا، سبب سلامت روانی می شود و سلامت روانی با کاهش اضطراب و افسردگی مرتبط است.
نتایج این تحقیقات در نشریه American Cancer Society منتشر شده است.