در برخی استان‌ها هنوز هم اگر کسی از حق برابر کُردها و اهل سنت صحبتی به میان آورد به جریانات بیرونی نسبت داده می شود. دكتر محمدقسيم عثمانى، نماينده مردم بوكان با انتقاد از برخی بی‌مهری‌ها نسبت به اهل سنت در کشور، تلاش مجریان را متمرکز بر “نمایش وحدت” نه بر ” تحقق وحدت” دانست […]

در برخی استان‌ها هنوز هم اگر کسی از حق برابر کُردها و اهل سنت صحبتی به میان آورد به جریانات بیرونی نسبت داده می شود.

دكتر محمدقسيم عثمانى، نماينده مردم بوكان با انتقاد از برخی بی‌مهری‌ها نسبت به اهل سنت در کشور، تلاش مجریان را متمرکز بر “نمایش وحدت” نه بر ” تحقق وحدت” دانست و گفت: علی‌رغم رهنمودهای مدبرانه و مشفقانه رهبر معظم انقلاب در جهت وحدت بین مذاهب، تلاش مجریان بر نمایش وحدت متمرکز بوده است نه بر تحقق وحدت.

به گزارش انواروِب، وی در نطق ميان دستور روز يكشنبه (اول بهمن ماه سال ١٣٩٦) در صحن علنى مجلس؛ با انتقاد از صدا و سیما به عنوان رسانه ملی، عملکرد آن را “خلاف مصالح ملی” دانست و گفت: صدا و سیما به گونه‌ای عمل می‌کند که گویی در این کشور مخاطب کُرد و اهل سنت وجود ندارد و کوچکترین فرصتی به علمای اهل سنت داده نمی‌شود. علاوه بر این، گاه‌گاهی مقدسات ما نیز در آن مورد هجمه و بی‌مهری قرار می‌گیرد و رسانه ملی کاملاً و عملاً غیر ملی و گاهی خلاف مصالح ملی عمل می‌کند.

عثمانی در این نطق که کلیپ تصویری آن در کانال تلگرامی این نماینده منتشر شده است، با انتقاد از اینکه “در بدنه عالی کشور فرصتی به کردها و جامعه اهل سنت داده نمی‌شود” افزود: در برخی استان‌ها هنوز هم اگر کسی از حق برابر کُردها و اهل سنت صحبتی به میان آورد به جریانات بیرونی نسبت داده می شود.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: همکاران عزیز! با این وضعیت آیا وحدتی که خواست نظام و رهبری است عملیاتی می‌شود؟

نماينده مردم بوكان در فرازی دیگر از سخنانش گفت: مردم حتی وضعیت معیشتی روحانیون کُرد را با وضعیت روحانیون سایر مناطق کشور مقایسه و تفاوت‌ها را ناشی از برخورد دوگانه می‌دانند و همین امر باعث شده که تعداد طلاب علوم دینی در کردستان به شدت کاهش یابد و در آینده‌ای نزدیک، بسیاری از مساجد روستاهای کردستان با فقدان روحانی مواجه خواهند شد و این امر منجر به گسست معنوی و حتی اجتماعی می‌شود. آیا این شرایط، زخم‌های پیدا و پنهان را در دل مردم نباید ایجاد کند؟