محمودزاده خطاب به رئیس‌جمهور یادآور شد: رای اهل‌سنت و جامعه کرد در دولت‌های اول و دوم شما در سبد رأی شما ریخته شد؛ آن‌هم به‌خاطر بیانیه 10 ماده‌ای شما درباره اقوام و مذاهب. اگر رأی کردها و اهل‌سنت نبود شما امروز رئیس‌جمهور ایران نبودید. متاسفانه کردها و اهل‌سنت فقط در زمان انتخابات به عنوان شهروند […]

محمودزاده خطاب به رئیس‌جمهور یادآور شد: رای اهل‌سنت و جامعه کرد در دولت‌های اول و دوم شما در سبد رأی شما ریخته شد؛ آن‌هم به‌خاطر بیانیه 10 ماده‌ای شما درباره اقوام و مذاهب. اگر رأی کردها و اهل‌سنت نبود شما امروز رئیس‌جمهور ایران نبودید. متاسفانه کردها و اهل‌سنت فقط در زمان انتخابات به عنوان شهروند درجه اول ارتقاء می‌یابند و در غیر این زمان به شهروندان درجه سه و چهار تنزل داده می‌شوند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس، ضمن انتقاد شدید از «تبعیض علیه اهل‌سنت» به‌ویژه در استخدام‌ها، از رئیس‌جمهور نیز به‌خاطر عدم تحقق وعده‌های انتخاباتی‌اش به اقوام و مذاهب انتقاد کرد.
به گزارش انواروب به نقل از سنی‌آنلاین، جلال محمودزاده در نطق میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، با تسلیت جان‌باختن جمعی از هموطنان در حادثه زلزله غرب کشور، گفت: تعداد کثیری از هموطنان استان کرمانشاه در این حادثه کشته و زخمی شدند. متاسفانه خبرهای رسیده حاکی از اوج فاجعه و عدم توانایی دولت در رسیدگی به‌موقع، کافی و مناسب به مردم مناطق زلزله‌زده به‌ویژه به مردم ساکن در مرکز زلزله و روستاهای منطقه و تخریب ساختمان‌های تازه‌ساخته‌شده مسکن مهر است. امیدوارم دولت هر چه زودتر ضعف‌ها را رفع و گزارش کار را به مجلس ارائه کند.
این عضو مجمع نمایندگان آذربایجان غربی با تبریک انتصاب مهدی شهریاری به‌عنوان استاندار کرمانشاه، از وی خواست با دوری از افراط و تفریط، از تمام افراد و نیروهای استان نه بر اساس قومیت و مذهب بلکه براساس توانمندی‌ها در بخش‌های مدیریتی این استان استفاده کند.
نماینده اهل‌سنت مجلس شورای اسلامی به جمعیت «50درصدی کردها در استان آذربایجان غربی» اشاره کرد و گفت: کردها بیش از 50 درصد جمعیت استان آذربایجان را تشکیل می‌دهند و بیش از 4000 شهید کُرد داریم، اما نقش کردها در مدیریت استان بسیار کمرنگ بوده است، به‌طوری‌که در بین مدیران استانی و معاونان آنان تا کنون بیشتر از دو نفر نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه به بهانه‌های واهی از حضور شایستگان اهل‌سنت کُرد در مناطق مدیریتی و خدمت به مردم استان جلوگیری می‌شود. امیدوارم استاندار جدید به این تبعیض‌های ناروا پایان دهد.
محمودزاده خطاب به رئیس‌جمهور یادآور شد: رای اهل‌سنت و جامعه کرد در دولت‌های اول و دوم شما در سبد رأی شما ریخته شد؛ آن‌هم به‌خاطر بیانیه 10 ماده‌ای شما درباره اقوام و مذاهب. اگر رأی کردها و اهل‌سنت نبود شما امروز رئیس‌جمهور ایران نبودید. متاسفانه کردها و اهل‌سنت فقط در زمان انتخابات به عنوان شهروند درجه اول ارتقاء می‌یابند و در غیر این زمان به شهروندان درجه سه و چهار تنزل داده می‌شوند.
نماینده مردم مهاباد در ادامه‌ی تذکراتش به دکتر روحانی خاطرنشان کرد: در مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری حتی یک نفر از بزرگان اهل‌سنت حضور نداشتند. در کابینه، هیات دولت، معاونان وزیر، استانداران حتی در سطح معاونان‌تان نیز از جامعه اهل‌سنت استفاده نکردید و خُلف وعده کردید. امیدوارم به وعده‌های انتخاباتی خود در خصوص استفاده از اهل‌سنت و اقوام حتی به‌صورت حداقلی عمل کنید تا از دلسردی جامعه اهل‌سنت در مشارکت در انتخابات‌های عادی جلوگیری شود.
این نماینده کرد مجلس در ادامه بر لزوم «تدریس زبان مادری در دانشگاه‌ها» تاکید کرد و گفت: علی‌رغم تاکید قانون اساسی بر تدریس به زبان مادری، چرا بعد از سال‌ها اجازه داده نمی‌شود در دانشگاه‌ها و مدارس، زبان اقوام آموزش داده شود؟ چرا اجازه داده نمی‌شود کردها به زبان مادری خود آموزش ببینند؟ آقای رئیس‌جمهور! شما که متولی آزادی‌های مدنی، سیاسی و اجتماعی هستید آیا اقوام و مذاهب و همه افراد جامعه نباید از این حق به‌صورت برابر برخوردار باشند؟
محمودزاده در نطق میان‌دستوری خود اشاره‌ای هم به مشکلات «کوله‌بران» داشت و گفت: آیا درست است هر سال صدها جوان و نوجوان کُرد در غرب کشور که برای تامین حداقل هزینه‌های زندگی به شغل جانکاه کوله‌بری روی‌آورده‌اند به گلوله بسته شوند؟ این عزیزان به چه جرمی کشته می‌شوند؟ آیا تاوان ناتوانی مسئولین در تامین اشتغال جوانان باید از کوله‌بران گرفته شود؟
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: به بهانه برگزاری رفراندوم در اقلیم کردستان عراق مدت‌هاست مرزهای غرب کشور با این اقلیم بسته‌اند، درحالی‌که ترکیه تا آخرین روز برگزاری رفراندوم مرزهایش را با این اقلیم باز گذاشت. این مسئله روی اقتصاد منطقه تاثیر منفی گذاشته و محصولات کشاورزی ما پشت مرزها رو به نابودی است.
وی از مرزهای مشترک به‌عنوان «پتانسیل و فرصت» یاد کرد و گفت: مرزها بازگشایی شوند تا جلوی ضرر و زیان کشاورزان گرفته شود.