طي مراسمي با حضور معتميدن ، ائمه مساجد و شوراي اسلامي روستاي خيرآباد از برگزيدگان دومین دوره مسابقات فوتبال جام مساجد روستای خیرآباد كه به ميزباني كانون فرهنگي و هنري عماربن یاسر(رض) در اسفند – 90 برگزار گرديد تجليل شد. در اين مراسم كه روز پنجشنبه 17/1/91 بعد از نماز مغرب در مسجدجامع روستا برگزار […]

طي مراسمي با حضور معتميدن ، ائمه مساجد و شوراي اسلامي روستاي خيرآباد از برگزيدگان دومین دوره مسابقات فوتبال جام مساجد روستای خیرآباد كه به ميزباني كانون فرهنگي و هنري عماربن یاسر(رض) در اسفند – 90 برگزار گرديد تجليل شد.

در اين مراسم كه روز پنجشنبه 17/1/91 بعد از نماز مغرب در مسجدجامع روستا برگزار گرديد بعد از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد آقاي محمود احمدي مسئول كانون فرهنگي و هنري عماربن یاسر(رض) ضمن تشكر و قدر داني از برگزار كنندگان و شركت كنندگان در مسابقات گوشه اي از فعاليت هاي كانون را بيان داشت.
احمدي گفت: خدا را سپاسگذاریم که به ما حیات طیبه نصیب فرمود تا بتوانیم خدمتی دینی برای جوانان امت اسلامی داشته باشیم مجموعه ای که شاهد آن هستید کانون فرهنگی و هنری عماربن یاسر رضی الله عنه می باشد که با همت هیئت امنای مسجد جامع و شوراي اسلامي روستا و همکاری اداره ارشاد اسلامی شهرستان تایباد و معاونت سیاسی استانداری خراسان رضوی در روستا خیرآباد پایه گزاری شد.
وی با اشاره به فعالیت ها کانون گفت: ما تا کنون توانسته ایم کلاسه های آموزش قرآن ، تجوید ، احکام ، سیرت و کامپیوتر را در کانون راه اندازی نماییم. بنده از تمام جوانان و مردم مؤمن روستا تقاضا دارم که در کلاسهای آموزشی کانون شرکت نمایند و ما را راستای ارتقای سطح آموزشی و فعالیت های دینی کانون همکاری نمایند. بنده از همه اقشار خصوصا جوانان تقاضا دارم روزانه حداقل دقایقی را به حضور در کانون اختصاص دهند و ما را از پیشنهادات و انتقادات سازنده خود بهرمند سازند.
آقای احمدی با اشاره به دومین دوره مسابقات فوتبال جام مساجد روستای خیرآباد گفت: این مسابقات به همت و تلاش جوانان روستا و ائمه مساجد و به پشتیبانی کانون فرهنگی در اسفندماه 90 با شرکت 8 تیم برگزار شد که در خلال مسابقات فوتبال، کلاس های احکام و حفظ کلام الله مجید برای شرکت کنند گان برگزار گردید که بحمد الله با استقبال خوب جوانان مواجه شد و امشب نیز اين مراسم به منظور تقدیرو تجلیل از برگزیدگان کلاس های احکام و حفظ کلام الله مجید و اعطای جوائز به تیم های برنده مسابقات فوتبال جام مساجد منعقد گردیده است.
وی افزود: از مردم روستا و ائمه مساجد می خواهم کلاس های قرآن و احکام را در مساجد روستا برگزار نمایند تا شاهد جامعه ای دینی و قرآنی در سراسر روستا باشیم.
آقای احمدی در پایان از همه کسانی که به نوعی در هرچه بهتر برگزار شدن مسابقات و کلاس های احکام و قرآن با کانون همکاری نموده اند تشکر و قدردانی کرد.
سخنران مهمان جلسه مولوي بهزاد فقهي استاد حوزه علميه مولانا زين الدين ابوبكر تايبادي بود.
مولوی فقهی بعد از تلاوت آیه مبارکه «انا عرضنا الامانة علی السماوات و الارض و الجبال فأبین ان یحملنها و اشفقن منها و حملها الانسان انه کان ظلوما جهولا» ضمن عرض خیرمقدم به جوان و حضار جلسه گفت: از بدو ظهور اسلام تلاش دشمنان اسلام این است تا قلب جوانان مسلمان را از آنان بگیرند، آنان از نماز و روزه ما وحشت ندارند بلکه خواسته آنان این است که روح اسلام از بین جوانان برداشته شود، نماز باشد بدون روح روزه و حج و سائر عبادات اسلامی باشد اما بدون روح. خواسته آنان این است که عبادت ما عبادتی باشد که ما را از خواب بیدار نکند.
وی با بیان اهمیت نماز افزود: نماز برای تشکر از خداست، در اوج غفلت ها مؤذن می گوید «حی علی الصلاة» ، «حی علی الفلاح» بشتاب به سوی نماز ، بشتاب به سوی کامیابی، جهاد واقعی این است که ندای مؤذن را لبیک بگویی و به سوی نماز بشتابی.
امروزه همه کوشش‌ها به خاطر پول است فکر دانشجویان ، تاجران ، نخبگان و دکترهای همه دنبال پول است و می پندارند فلاح و رستگاری در پول است اما باید دانست که همه فلاح ها و رستگاری ها در ارتباط و تعلق با خداست. مسلمان از همان ساعات اولیه صبح دلش با خداست. یک غیر مسلمان همه چیز را پول و دنیا می داند اما مسلمان معتقد است که همه مشکلات با تقوای الهی حل می شود .
امروز انسانها روز طبیعت و آشتی و ارتباط با طبیعت دارند، اما مسلمان هر روزش روزِ آشتی و ارتباط با خالق طبیعت و گل و بلبل است.
حضرت یوسف زندانِ باخدا را بر زلیخا و کاخ های فرعون ترجیح می داد «رب السجن احب الی مما تدعوننی الیه» زندان با خدا چقدر با صفاست چه برسد به گلستانِ با خدا! صحابه همیشه با خدا بودند و همه رستگاری خود را در ارتباط با او می دانستند.
مولوی فقهی زندگیِ توأم با بندگی را زندگی واقعی دانست و افزود: زندگی بدون بندگی، حیوانی است و  مؤمن با قرب خدا زنده است.
وی با اشاره به ترفندهای دشمنان اسلام برای گمراه کردن جوانان مسلمان گفت: امروزه جهان کفر می خواهند با انواع تاکتیک ها و نیرنگها قرآن، گریه نیمه شب، عبادت خالصانه، غیرت و همه چیز جوانان ما را بگیرند ما امروز دکتر، مهندس، نخبه و وزشکار می خواهیم اما نه دکتر، مهندس، نخبه و وزشکاری که همه چیزش پول باشد و بس؛ بلکه باید به فراتر از پول، به ارزشهای والای انسانی و خدایی بنگرد.
استاد حوزه علمیه مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی صحابه را بهترین الگوی جوان مسلمان دانست و بیان داشت: صحابه از آنجا که فکر و قلب آنان سالم بود آنچنان عشق را به انتها رساندند که حتی بهشت را بدون ملاقات با رسول الله صلی الله علیه و سلم نمی خواستند. جوانان ما نیز باید چنان اقتدا به صحابه بکنند که فکر و قلب اسلامی و محمدی داشته باشند. باید فعالیت و ورزش و فوتبال و همه کار جوان مسلمان با هدف باشد و همه کارهای خود را وسیله ای بداند برای رسیدن به هدف.
مولوی فقهی با بیان اینکه باید برای هدفی والاتر و فراتر از خوردن و خوابیدن تلاش کنیم ؛ نشانه عزت مسلمان را اقتدا به رسول الله دانست و گفت: باید تمام حرکات و سکنات ما مطابق با سنت رسول لله باشد و این نشانه عزت و سربلندی ماست.
در پايان جلسه از تيم هاي برتر مسابقات تجليل به عمل آمد و جوائزي به رسم يادبود به آنان اعطا گرديد همچنين به برگزيدگان مسابقات حفظ و احكام اين دور از مسابقات نيز جوائزي اعطا گرديد.
لازم به يادآوريست دومین دوره مسابقات فوتبال جام مساجد روستای خیرآباد  به ميزباني كانون فرهنگي و هنري عماربن یاسر(رض) در اسفند – 90 با شركت 8 تيم از 5 مسجد روستا برگزار گرديد كه در پايان تيم هاي مسجد توحيد، مسجد حضرت علي رضي الله عنه و مسجد عشره مبشره رضي الله عنهم به ترتيب مقام هاي اول تا سوم را كسب نمودند.

 

گزارش از:قاسم فيروزي