ایشان گفتند: در ایران اسلامی شهرهایی هستند که شیعه و سنی در آنها کنار یکدیگر زندگی می‌کنند،‌ اما تا کنون حاضر نشده‌اند یک بخشدار، فرماندار یا رئیس اداره از بین اهل‌سنت انتخاب کنند، درحالی‌که در بعضی از این شهرها اهل‌سنت در اکثریت قرار دارند. مولانا عبدالحمید در فرازی از سخنان مراسم نماز جمعه زاهدان به […]

ایشان گفتند: در ایران اسلامی شهرهایی هستند که شیعه و سنی در آنها کنار یکدیگر زندگی می‌کنند،‌ اما تا کنون حاضر نشده‌اند یک بخشدار، فرماندار یا رئیس اداره از بین اهل‌سنت انتخاب کنند، درحالی‌که در بعضی از این شهرها اهل‌سنت در اکثریت قرار دارند.

مولانا عبدالحمید در فرازی از سخنان مراسم نماز جمعه زاهدان به بیان انتظارات جامعه اهل‌سنت کشور پرداختند و گفتند: جامعه اهل‌سنت که در تمام عرصه‌ها و صحنه‌ها حضور فعال داشته است، انتظاراتی دارد. جامعه اهل‌سنت 40 سال است که خواستار «رفع تبعیض» است.
ایشان ادامه دادند: شیعه و سنی با یکدیگر برادر هستند. ما خوشحالیم که امروز تعصبات مذهبی در بین ملت ایران کاهش پیدا کرده است و شیعه و سنی در کشور نسبت به یکدیگر آشنایی دارند. شاید در حاشیه و مرزها تا حدودی تعصبات وجود داشته باشند، اما در مرکز کشور و کلان‌شهرها این تعصبات در بین مردم بسیار کم است.
مولانا عبدالحمید تاکید کردند: واقعا جای تأسف است که به پیگیری‌ها و نامه‌نگاری‌های مکرر در مورد یک نمازخانۀ کوچک در یک شهر بزرگ توجه نشد. متاسفانه در بعضی شهرها هنوز بر اهل‌سنت فشار است و نمازخانه‌ها را می‌بندند.
ایشان گفتند: در ایران اسلامی شهرهایی هستند که شیعه و سنی در آنها کنار یکدیگر زندگی می‌کنند،‌ اما تا کنون حاضر نشده‌اند یک بخشدار، فرماندار یا رئیس اداره از بین اهل‌سنت انتخاب کنند، درحالی‌که در بعضی از این شهرها اهل‌سنت در اکثریت قرار دارند.
امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان ضمن تاکید بر رسیدگی دولتمردان به خواسته‌های مردم، خاطرنشان کردند: مسئولین امر باید در زمینه رسیدگی به خواسته‌های مردم جدی باشند. ملت ایران اعم از شیعه و سنی با این انتظار که جناب آقای روحانی توانایی و انگیزۀ ایجاد تغییرات را دارد به ایشان رأی داد.
ایشان تاکید کردند: دولت تدبیر و امید باید در راستای تغییر، رفع تبعیض و اجرای عدالت جدی باشد و با تبعیض و فشارهای سلیقه‌ای در بعضی ارگان‌ها مقابله کند. در بعضی ارگان‌ها افرادی که صلاحیت لازم را هم ندارند می‌خواهند برای مساجد اهل‌سنت امام جماعت و جمعه تعیین کنند.
رئیس شورای هماهنگی مدارس دینی اهل‌سنت سیستان‌وبلوچستان اظهار داشتند: بنده بارها به علمای شیعه و سنی توصیه کرده‌ام که شرایط زمان را همواره مدنظر داشته باشند. شرایط حاضر از شرایط 5 سال و 10 سال گذشته متفاوت است. علما، مراجع و مفتیان و اندیشمندان شیعه و سنی نباید 40 سال از زمانه عقب باشند، بلکه باید مطابق با نیازها و شرایط زمان حرکت کنند، در غیر این‌صورت مردم ما را رها می‌کنند و ما متضرر می‌شویم.
ایشان ادامه دادند: فقط قوانین الهی و احادیث صحیح رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم غیرقابل تغییر هستند، اما اجتهاد عالم، فقیه، مفتی و مرجع تقلید با توجه به تغییر زمان قابل تغییر هستند، کما اینکه ائمه و فقهای برجسته اهل‌سنت در بعضی مسائل از فتوایی که داده‌اند رجوع کرده و فتوای دیگری را با توجه به شرایط زمان صادر کرده‌اند./سنی آنلاین