سخنان “آنگ سان سوشی” رهبر مخالفان میانمار در شبکه بی بی سی علیه مسلمانان میانمار واکنش‌های مختلفی را در میان سیاستمداران و فعالان حقوق بشر بین الملل در پی داشته است. به گزارش خبرگزاری تقریب،”آنگ سان سوشی” رهبر مخالفان میانمار، هفته گذشته در مصاحبه با شبکه بی بی سی، در مورد کشتار مسلمانان روهینگیا در […]

سخنان “آنگ سان سوشی” رهبر مخالفان میانمار در شبکه بی بی سی علیه مسلمانان میانمار واکنش‌های مختلفی را در میان سیاستمداران و فعالان حقوق بشر بین الملل در پی داشته است.

به گزارش خبرگزاری تقریب،”آنگ سان سوشی” رهبر مخالفان میانمار، هفته گذشته در مصاحبه با شبکه بی بی سی، در مورد کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار واکنش نشان داده و انکار کرده بود که این کشتارها با هدف پاکسازی نژادی صورت می‌گیرد.

این سخنان واکنش‌هایی را از سوی فعالان سیاسی و دست‌اندرکاران حقوق بشر و همچنین رهبران دینی میانمار در پی داشته است.

انواروب: فرستاده سازمان ملل متحد در میانمار پس از این سخنان، به سوشی هشدار داد که سخنان وی ممکن است موجب برانگیختن احساسات مسلمانان شده و تهدیدی برای اصلاحات سیاسی در این کشور محسوب شود.
“توماس اوخیا کوینتانا” گزارشگر حقوق بشر در میانمار نیز ضمن هشدار از ایجاد یک بحران بزرگ در این کشور گفت: در مورد مسئله حقوق بشر در میانمار نگرانی بسیاری وجود دارد.

در همین راستا، برخی از ناظران دولت میانمار از جمله “دیوید بلر” رئیس خبرنگاران خارجی روزنامه دیلی تلگراف در لندن نیز از سخنان سوشی انتقاد کردند.
بلر در مقاله ای در روزنامه دیلی تلگراف نوشت: من فکر نمی‌کردم روزی این مقاله را بنویسم، اما زمانی که آنگ سان سوشی در برنامه بی بی سی حاضر شد، آن را نوشته و برای وی فرستادم و گوشزد کردم که موضع پیچیده‌ای نسبت به رنج مسلمانان میانمار اتخاذ کرده است.