انوار وب: کاروان شماره 26 “مایل ها برای لبخند” که حامل کمک های پزشکی و بشر دوستانه برای ساکنان تحت محاصره باریکه غزه است، ظهر امروز یکشنبه از طریق گذرگاه زمینی رفح در مرز با مصر وارد این باریکه شد. در این کاروان 30 فعال خارجی حامی فلسطین از الجزایر، لیبی و انگلیس حضور دارند.در […]
انوار وب: کاروان شماره 26 “مایل ها برای لبخند” که حامل کمک های پزشکی و بشر دوستانه برای ساکنان تحت محاصره باریکه غزه است، ظهر امروز یکشنبه از طریق گذرگاه زمینی رفح در مرز با مصر وارد این باریکه شد.
در این کاروان 30 فعال خارجی حامی فلسطین از الجزایر، لیبی و انگلیس حضور دارند.
در مراسم استقبال از این کاروان اسماعیل رضوان، وزیر اوقاف و امور دینی دولت مردمی فلسطین، غازی حمد، سرپرست وزارت امور خارجه و شماری دیگر از مسئولان دولتی مشارکت داشتند.
غازی حمد در سخنانی در کنفرانسی مطبوعاتی در گذرگاه رفح تاکید کرد: ما از طرف دولت فلسطین ورود کاروان شماره 26 مایل ها برای لبخند به باریکه غزه در راستای حمایت از ثبات و پایداری ساکنان غزه و تشریح رنج و محنت های آنان برای جهانیان که سهم بسزایی در شکست محاصره سیاسی و اقتصادی باریکه غزه داشته، خوش آمد می گوییم.
حمد افزود: اصرار کاروان مایل ها برای لبخند بر شکست محاصره غزه این امید را در دل ملت و دولت فلسطین زنده کرده که هنوز هم حکومت ها و موسساتی عربی و غیر عربی هستند که حامی ملت فلسطین باشند و از مساله عادلانه و مبارزات آنان حمایت کنند.
وی ابزار امیدواری کرد که این کاروان مقدمه ای برای ورود دیگر کاروان های امدادرسانی به باریکه غزه باشد.
از سوی دیگر، رئیس کاروان مایل ها برای لبخند تاکید کرد که این کاروان همواره حامی ملت فلسطین بوده که می خواهد به جهانیان ابلاغ کند که در پی تحقق آزادی و آزاد سازی سرزمین خود از یوغ اشغالگری صهیونیست های غاصب است. ما همواره حامی ملت فلسطین بوده و خواهیم بود و حضور در این سرزمین مقدس برای ما مایه سعادت و خوشبختی است.
عصام یوسف اظهار داشت که فعالانی از لیبی، الجزایر، انگلیس و اردن در این کاروان حضور دارند و عزیمت این کاروان به باریکه غزه پیامی معنوی به تمامی آزادگان جهان خواهد بود بدین معنی که نباید در قبال محاصره ظالمانه غزه سکوت کنند، بلکه به هر شیوه ممکن باید در تلاش برای لغو این محاصره باشند.
این در حالی است که کاروان شماره 24 مایل ها برای لبخند در ماه ژانویه سال گذشته در راستای خدمت رسانی و امدادرسانی به ساکنان تحت محاصره غزه وارد این باریکه شده بود.
لازم به ذکر است که مقامات دولت کودتاگر مصر از زمان کودتای نظامی در این کشور و عزل دکتر محمد مرسی، رئیس جمهور مردمی و منتخب مصر تقریبا گذرگاه زمینی رفح را به طور شبه کامل بسته اند و محدودیت های زیادی را بر سر راه ورود کاروان های امداد رسانی به باریکه غزه قرار داده اند و در همین راستا در هشتم ماه مارس سال گذشته از ورود جمیله بو حرید، فعال و مبارز الجزائری به غزه ممانعت به عمل آوردند.
منبع: مرکز اطلاع رسانی فلسطین