انوار وب: وزارت حج عربستان اعلام کرد که هیچ دستوری درباره جلوگیری از سفر سالمندان به عربستان برای ادای حج تمتع و عمره امسال صادر نشده است. به نقل از روزنامه «عکاظ»،«حاتم بن حسن القاضی» سخنگوی وزارت حج عربستان اعلام کرد که هیچ دستوری در خصوص جلوگیری از سفر سالمندان به عربستان برای ادای حج […]
انوار وب: وزارت حج عربستان اعلام کرد که هیچ دستوری درباره جلوگیری از سفر سالمندان به عربستان برای ادای حج تمتع و عمره امسال صادر نشده است.
به نقل از روزنامه «عکاظ»،«حاتم بن حسن القاضی» سخنگوی وزارت حج عربستان اعلام کرد که هیچ دستوری در خصوص جلوگیری از سفر سالمندان به عربستان برای ادای حج عمره و تمتع صادر نشده است.
القاضی ضمن تأکید بر هماهنگی با وزارت بهداشت برای بررسی شرایط بهداشتی و سلامت حجاجی که قرار است به عربستان سفر کنند گفت که هر تصمیمی که در زمینه خودداری و یا بلامانع بودن سفر حجاج اتخاذ شود را رسماً اعلام خواهند کرد.
وی یادآور شد که امسال تا پایان ماه گذشته حدود چهار میلیون زائر به عربستان سفر کرده اند که هیچ مورد ابتلایی در میان آنها گزارش نشده است.
پیش از این برخی رسانه ها گزارش داده بودند که وزارت بهداشت عربستان خواسته بود که از سفر افراد بالای ۶۰ سال به سفر حج عمره و تمتع امسال جلوگیری شود.
ویروس کرونا تا کنون در عربستان جان دست کم ۱۰۷ نفر را گرفته است و آمار کلی مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۳۶۱ نفر رسیده است.
منبع: تابش
Monday, 14 July , 2025