انواروب| یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی گزارشی درمورد وضعیت حملات علیه مسلمانان در  آلمان منتشر کرده که نشاندهنده عدم جدیت دولت این کشور در برخورد با این حوادث است. رویترز نوشت: شبکه سازمان های غیردولتی «CLAIM» که اسلام هراسی و نفرت ضد مسلمانان را در آلمان رصد می کنند در سال ۲۰۲۳ میلادی ۱۹۲۶ واقعه […]

انواروب| یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی گزارشی درمورد وضعیت حملات علیه مسلمانان در  آلمان منتشر کرده که نشاندهنده عدم جدیت دولت این کشور در برخورد با این حوادث است.

رویترز نوشت: شبکه سازمان های غیردولتی «CLAIM» که اسلام هراسی و نفرت ضد مسلمانان را در آلمان رصد می کنند در سال ۲۰۲۳ میلادی ۱۹۲۶ واقعه را که علیه مسلمانان یا در حمله به آنان بوده، ثبت کرده است. این یک افزایش ۱۱۴ درصدی نسبت به سال پیش از است که است که البته بعد از شروع جنگ در غزه بیشتر هم شده است.

ریما هانانو از اعضای این شبکه رصد در یک کنفرانس خبری در برلین گفت: با این حال مقامات توجه کافی به این پدیده ندارند و حتی وجود آن را انکار می کنند، زیرا احزاب جریان اصلی سیاست احزاب راست افراطی و ضداسلامی را که محبوبیت آنها افزایش یافته است را دنبال می‌کنند. درحقیقت اسلام هراسی و این طرز فکر که آلمان متعلق به مسلمانان نیست هیچگاه به این شدت در آلمان ظهور نداشته است.

حزب «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) که در برنامه خود اعلام تاکید کرده اسلام به آلمان تعلق ندارد، در نظرسنجی ها در سال گذشته به رتبه دوم جهش کرده و احزاب جریان اصلی را بر آن داشته تا با شدت بیشتری علیه مهاجرت صحبت کنند.

این گزارش می‌افزاید: حوادث ثبت شده، احتمالاً تنها کسری از مجموع کل حوادث با توجه به ترس از پیگرد و کمبود نهادهای نظارتی بوده است که در نهایت شامل ۹۰ حمله به اماکن مذهبی اسلامی، قبرستان ها و سایر مؤسسات است. بیشتر حملات به افراد شامل توهین لفظی و هدف آنها زنان بوده و چهار اقدام به قتل نیز در آن ثبت شده است.

به گفته دولت آلمان و سازمان های غیردولتی آلمان، یهودی ستیزی نیز به دنبال تهاجم نظامی ویرانگر اسرائیل به نوار غزه پس از حمله مرزی ۷ اکتبر توسط شبه نظامیان اسلامگرا فلسطینی به رهبری حماس افزایش یافت.

جمعیت مسلمانان در آلمان به‌ویژه از زمان هجوم مهاجران در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ به سرعت در حال رشد بوده است که در مجموع ۵٫۵ میلیون نفر یا ۶٫۶ درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهد. گزارش CLAIM حاکی از افزایش ۱۴۰ درصدی جنایات اسلام‌هراسی در سال گذشته است که توسط وزارت کشور ثبت شده است، و یک نظرسنجی نشان می‌دهد که از هر دو آلمانی یک نفر دارای دیدگاه‌های اسلام‌هراسی است.