به گزارش انواروب، جمعی از اولیای طلاب حوزه علمیه انوارالعلوم به دعوت مسئولین حوزه، با علما دیدار و گفتگو کردند.در این جلسه که ساعت 10 روز پنجشنبه در مسجد حوزه برگزار گردید و تا نماز ظهر ادامه داشت، علما و اولیای دانش آموزان به صحبت و تبادل نظر پرداختند.مولوی محمود میرسروری، استاد حوزه، در این […]

به گزارش انواروب، جمعی از اولیای طلاب حوزه علمیه انوارالعلوم به دعوت مسئولین حوزه، با علما دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه که ساعت 10 روز پنجشنبه در مسجد حوزه برگزار گردید و تا نماز ظهر ادامه داشت، علما و اولیای دانش آموزان به صحبت و تبادل نظر پرداختند.
مولوی محمود میرسروری، استاد حوزه، در این جلسه گفت: در دنیا، قدم های زیادی برداشته می شود، اما قدمی که برای بزرگداشت علم برداشته شود، ارزشمندترین قدم است.
وی خطاب به اولیای طلاب افزود: ما شما را زحمت دادیم که به اینجا تشریف آوردید، اما این عمل شما باعث دلگرمی اولاد شما و قوت قلب ما می شود. و این را بدانید که احترام به علم، احترام به شعائر خداست، خداوند علماء و طلاب را از مقام خاصی برخوردار نموده است.
مولوی میرسروری انسان را تنها موجود ابدی دانست و گفت: به گفته امام غزالی، انسان اگرچه ازلی نیست، اما موجودی ابدی است؛ چرا که هرگز فنا نمی شود، بلکه از عالمی به عالمی دیگر می رود، از عالم اصلاب (پشت پدر) به عالم ارحام (شکم مادر) و از آنجا به دنیا پا می گذارد و چند روزی اینجا است و آنگاه، راهی دیار برزخ می شود و بعد، از آنجاست که تازه زندگی ابدی او آغاز می گردد و مردن انسان، پایان نیست، بلکه آغازی است بر بی پایانی. و انسان مکلف است، در کنار تعمیر این دنیا، به تعمیر آن جهان خود بپردازد.
مولوی سروری افزود: وقتی انسان می میرد، همه تعلقات دنیوی او قطع می شود، مگر سه چیز:اول: صدقه ی جاریه ای که برای خود باقی گذاشته است، مثلا کار خیر و مفیدِ عام المنفعه ای انجام داده که هرگاه مردم از آن منتفع گردند، ثواب برای او می رسد. دوم: علم نافعی که از او باقی مانده است، مثل تألیف کتاب و یا پروژه علمی مفید. و سوم: فرزند صالحی که برایش دعا کند، و خوشا به حال شما که فرزندان طلبه شما، هم صدقه ی جاریه اند برای شما و هم علم نافع و هم فرزند صالح. و این را بدانید که مقام علم، بالاتر از هر مقامی است، چرا که خداوند به برتری اهل علم شهادت داده می گوید: آیا آنان که می دانند با کسانی که نمی دانند برابرند؟
مولوی میرسروری در پایان از اولیاء خواست که همانطور که فرزندان خود را برای تحصل علم وقف کردند، آنان را همه تن در اختیار علم قرار دهند، حتی در تعطیلات زمینه علم آموزی را فراهم نمایند.وی افزود: باید نگاه ما به طلاب عوض شود و آنان را سربار خانواده ندانیم، بلکه این را بدانیم که برکتی که در رزق و روزی و زندگی ماست، به برکت وجود آنهاست.
در ادامه، مولوی مجتبی امتی، مسئول بخش عربی حوزه، ضمن خوش آمد گویی به مهمانان، خطاب به اولیاء گفت: حضور شما در جلسه قوت زائد الوصف به ما داد.
وی در ادامه به  گزارش عملکرد حوزه برای پیشرفت طلاب پرداخت و گفت: یکی از اهداف ما، تقویت علمی طلاب در دنیای پیشرفته امروزی است.
مولوی امتی آنگاه به بیان برنامه درسی طلاب پرداخت و گفت: ما از ابتدای ورود فرزندانتان به حوزه، تا وقت فارغ التحصیلی شان، برای آنان برنامه ریزی داریم.و حضور آنان را در کلاس و درس و همه ورود و خروجشان کنترل می شود.
وی افزود: ما برای پیشرفت فرزندان شما که امانتی در دستان ما هستند و آنان را بیش از جانمان و فرزندان خودمان دوست داریم، برنامه های متنوع علمی و آموزشی تدارک دیده ایم، از جلمه نصاب درسی و مطالعه های غیر درسی و پایان نامه های علمی و تحقیقی.
همچنین برای پیشرفت آنان در زمینه سخنوری، کلاس های آموزش سخنرانی و دیگر کلاس ها را برگزار می نماییم.
مولوی امتی تربیت معنوی را در رشد طلاب مؤثر دانست و گفت: برای تقویت معنویات طلاب، ما برنامه هایی داریم، از جمله کلاس اخلاق و …
مولوی امتی در پایان از اولیای طلاب خواست، بیشتر با حوزه در ارتباط باشند و بکوشند خودشان نیز در پیشرفت فرزندانشان گام های مؤثری بردارند. وی همچنین با تاکید از اولیای دانش آموزان خواست از دعا برای فرزندان خود و حوزه فراموش ننمایند.
در پایان جلسه مولوی عبدالمجید رجبعلی زاده نیز از اولیای دانش آموزان تقدیر و تشکر نمود.
همچنین در این جلسه به اولیای دانش آموزان و حاضرین  نیز فرصت داده شد، راه کارهای خود را در جهت ترقی علمی طلاب ارائه دهند.
در لحظات پایانی جلسه نیز چند تن از دانشجویان که برای بازدید از حوزه آمده بودند، در جلسه حضور یافتند.