به گزارش سایت رسمی حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد ، (انواروب) سومین نشست دانش‌آموختگان حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد برگزار شد.   در این دیدار که امروز پنج‌شنبه 26 فروردین 1395 در مسجد حوزه علمیه برگزار گردید، دانش‌آموختگان این مدرسه دینی با اساتید و مربیان خود دیدار و گفتگو کردند. این نشست، ابتدا با تلاوت کلام الله […]

به گزارش سایت رسمی حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد ، (انواروب) سومین نشست دانش‌آموختگان حوزه علمیه انوارالعلوم خیرآباد برگزار شد.

 

در این دیدار که امروز پنج‌شنبه 26 فروردین 1395 در مسجد حوزه علمیه برگزار گردید، دانش‌آموختگان این مدرسه دینی با اساتید و مربیان خود دیدار و گفتگو کردند.

این نشست، ابتدا با تلاوت کلام الله مجید آغاز گردید و آنگاه جناب مولانا عبدالله فروردین، استاد حدیث انوارالعلوم، ضمن یادآوری این نکته که علم، نعمت الهی است که در اختیار ما گذشته است ، سه وظیفه مهم و اساسی علماء را اینگونه برشمرد: 1ـ زهد و بی رغبتی به دنیا. 2ـ اصلاح نفس و باطن. 3ـ دعوت و تعلیم.

در ادامه این دیدار، چند تن از دانش‌آموختگان به نمایندگی از سایر مهمانان، گزارشی از فعالیت‌های دینی و اصلاحی ارائه دادند و به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای‌‌ خویش پرداختند.

بعد ازآن گروه سرود حوزه علمیه به اجرای سرود پرداخت.

سخنران بعدی این دیدار، مولانا محمود میرسروری، دیگر استاد حدیث انوارالعلوم خیرآباد بود. ایشان یکی از رسالت‌های اسلام را تغییر در نوع نظر و نگرش  دانست و گفت: تا قبل از اسلام مردم می پنداشتند قهرمان کسی است که بتواند بر دشمن پیروز شود، اما اسلام این دیدگاه راعوض کرد و گفت: قهرمان کسی است که بر هواهای نفسانی خود غالب آید.

مولانا میرسروری قرآن را بهترین سرمایه مسلمان دانست و گفت: خدا به پیامبر ـ صلی الله علیه و سلم ـ  می گوید: از آنجا که ما به تو بهترین سرمایه که قرآن باشد را داده‌ایم، نیازی نیست چشم به داشته‌ی دیگران بدوزی. وَلَقَدْ آتَيْنَاكَ سَبْعًا مِّنَ الْمَثَانِي وَالْقُرْآنَ الْعَظِيمَ. لاَ تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَى مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِّنْهُمْ.

آخرین سخنران این دیدار، مولوی عبدالمجید رجبعلی‌زاده ، مدیر اجرایی انوارالعلوم، بود. ایشان ضمن خوش آمد گویی به مهمانان و یادی از بنیانگذاران فقید حوزه انوارالعلوم، جناب مولانا یامدد، استاد حدیث انوارالعلوم ، حاج عبدالغفور و حاج عبدالحکیم رجبعلی‌زاده، دو تن از بیانگذاران حوزه، به بیان سخنانی در رابطه با اصلاح و تزکیه پرداخت.

این جلسه معنوی و دیدار صمیمی با دعای جناب مولانا عبدی، استاد حدیث انوارالعلوم پایان یافت.

 

مشروح سخنان ایراد شده  در این جلسه به زودی در خروجی (انواروب) قرار خواهد گرفت.