انوار وب:« اکمل الدین احسان اوغلو» رئیس سازمان همکاری های اسلامی خواستار رعایت هرچه بیشتر حقوق افراد غیرمسلمان در کشورهای اسلامی شد . احسان اوغلو که ساعات پایانی تصدی ریاست بر سازمان همکاری های اسلامی (OIC) را می گذراند ، از کشورهای اسلامی درسرتاسر جهان خواست نسبت به رعایت حقوق اقلیت های مذهبی در کشورهایشان […]

انوار وب:« اکمل الدین احسان اوغلو» رئیس سازمان همکاری های اسلامی خواستار رعایت هرچه بیشتر حقوق افراد غیرمسلمان در کشورهای اسلامی شد . احسان اوغلو که ساعات پایانی تصدی ریاست بر سازمان همکاری های اسلامی (OIC) را می گذراند ، از کشورهای اسلامی درسرتاسر جهان خواست نسبت به رعایت حقوق اقلیت های مذهبی در کشورهایشان اهتمام بیشتری داشته باشند .
احسان اوغلو که پس از ۹ سال دبیرکلی سازمان کنفرانس اسلامی که شامل ۵۷ کشور اسلامی است ، روز دوشنبه به کار خود پایان داد ، از کشورهای غربی نیز خواسته است با قضاوت های نادرست و پیش داوری در مورد مسلمانان ساکن کشورهای خود مبارزه کنند .
صحبت های اکمل الدین احسان اوغلو در حالی منتشر شد که بسیاری از مسیحیان خاورمیانه در ترس و نگرانی از حملات اسلام گراهای افراطی زندگی می کنند و تعداد زیادی از کلیساهای آنها در منطقه هدف حمله و آتش سوزی قرار گرفته است .
گاردین می نویسد: OIC پیشتر در صدد تصویب قطعنامه ای درسازمان ملل بود تا اهانت به اسلام را در سرتاسر جهان ممنوع اعلام کند که موفق نشد.
احسان اوغلو با ارسال پست الکترونیک ضمن پاسخ دادن به سوالات گاردین گفته است شک ندارد که در بسیاری از کشورهای اسلامی ، فضا برای گسترش آزادی های مذهبی وجود دارد تا غیرمسلمانان این کشورها بتوانند به راحتی به امور و مناسک مذهبی خود بپردازند. وی همچنین گفته است در دیدار اخیرش با پاپ فرانسیس و شیخ احمد الطیب امام اعظم الازهر مصر ، آنها نیز حمایت خود را از گفتگوهای موثر بین ادیان توحیدی اسلام و مسیحیت اعلام کرده اند . پاپ نیز پیشتر اعلام کرده بود خواهان ارتباط سازنده با مسلمانان جهان است .
روز دوشنبه احسان اوغلو پس از ۹ سال ریاست بر سازمان همکاری های اسلامی جای خود را به همتای سعودی خود «ایاد امین مدنی» داد.

منبع: شفقنا