در اثر درگیری های جمعه شب گذشته میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک سلوان واقع در جنوب شهر اشغالی قدس، 7 فلسطینی زخمی شدند. به نقل از منابع قدس اشغالی، جواد صیام مدیر مرکز اطلاع رسانی “وادی حلوه”، نظامیان صهیونیستی در جریان درگیری با فلسطینیان اقدام به استفاده از بمب های صوتی و […]

در اثر درگیری های جمعه شب گذشته میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک سلوان واقع در جنوب شهر اشغالی قدس، 7 فلسطینی زخمی شدند.

به نقل از منابع قدس اشغالی، جواد صیام مدیر مرکز اطلاع رسانی “وادی حلوه”، نظامیان صهیونیستی در جریان درگیری با فلسطینیان اقدام به استفاده از بمب های صوتی و گلوله های مشقی کردند.

در اثر این اقدام 7 فلسطینی زخمی شدند که دو تن از آنها از ناحیه سر مورد اصابت ترکش های بمب های صوتی قرار گرفته اند و یک نفر دیگر نیز به شدت از ناحیه گوش آسیب دیده است. این افراد برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

گفتنی است که شهر اشغالی قدس از یک هفته پیش و با آغاز عید یهودی “سایبان بندی” به صحنه درگیری فلسطینیان با شهرک نشینان و نظامیان صهیونیست تبدیل شده است و در جریان این درگیری ها شمار زیادی از فلسطینیان زخمی یا بازداشت شده اند.  

از سوی دیگر، در جریان درگیری های شامگاه دیروز جمعه فلسطینیان با نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرک سلواد در شمال شرق رام الله 3 نظامی صهیونیستی زخمی شدند.

تظاهر کنندگان فلسطینی شماری از نظامیان رژیم صهیونیستی را در داخل منزل یکی از شهروندان در غرب شهرک سلواد محاصره کرده و آن ها را هدف سنگ اندازی قرار دادند که در نتیجه آن 3 نظامی صهیونیستی مجروح شده و با آمبولانس های نظامی به بیمارستان انتقال داده شدند.

شاهدان تصریح کردند که در این درگیری ها نظامیان صهیونیست به سمت منازل فلسطینیان گاز اشک آور شلیک کردند که در نتیجه آن ده ها شهروند فلسطینی دچار حالت خفگی شدند.

این درگیری ها در حالی به وقوع پیوست که فلسطینیان در محکومیت تعرضات مکرر صهیونیست های تندرو به مسجد الاقصی تظاهرات گسترده ای را در این منطقه برپا کرده بودند.

منبع: منبع: مرکز اطلاع رسانی فلسطین